News

MediaCast, Netgear ile Ortadoğu ve Türkiye'de distribütörlük anlaşması imzaladı!

26 Ocak, 2022



MediaCast, önümüzdeki günlerde çeşitli etkinliklerle birlikte, iş ortakları ve son kullanıcıları için eğitime yatırım yapmayı planlıyor.

California merkezli Netgear, Orta Doğu ve Türkiye'de Pro AV Serisi ethernet switch modellerinin dağıtımını yapmak için İstanbul ve Dubai'nin profesyonel ses/görüntü çözümleri distribütörü MediaCast'ı atadı.

Dağıtım portföyünde NewTek, Focusrite Pro ve BirdDog gibi IP tabanlı medya teknolojisi liderlerini içeren MediaCast, IP tabanlı iş akışı çözümlerini güçlendirmek için anlaşmalı olduğu markalara Netgear Pro AV serisini ekledi.

MediaCast, Pro AV serisi M4250, M4300 ve M4500 serisi switch’lerden oluşan 3 model sunacak. Bu modellerin her üçü de, çeşitli boyut ve yeteneklerde genişletilebilir, modüler yönetilebilen network switcher modelleri olup, daha düşük fiyat segmentlerinde sistem tasarımını kolaylaştırmaya yönelik çözümler sunmaktadır.

MediaCast İş-Direktörü Peyman Dadpanah şunları söyledi: “IP tabanlı medya iş akışı çözümlerinin verimliliğini bir araya getirmek için güvenilir, teknolojik olarak sağlam bir switcher çok önemlidir. Ayrıca NDI'nin IP dünyasında kaydettiği hızlı ilerlemeyle birlikte, sektörler arasında IP tabanlı video çözümlerini geçişin bölgemizde hızlandığını da görebiliyoruz. Netgear, teknoloji üstünlüğü ve uzun yıllara dayanan tecrübesi ile bu gelişime büyük bir katkı sağlayacaktır.

Dadpanah şunları ekledi: "Teknoloji liderliğinin pazarın farklı ihtiyaçlarını karşılamada eşsiz rolü olduğu bu alanda, faaliyet gösteren en heyecan verici markalardan bazılarına sahibiz. NewTek'in NDI ile yaptığı çalışmalar, Dante kullanan Focusrite Pro, NDI tabanlı ilgi çekici ürünleriyle dikkatleri üzerine çeken BirdDog, birlikte bölgedeki kullanıcılar için uçtan uca iş akışı çözümleri sağlıyor. Başka bir teknoloji lideri olan Netgear'ın da markalarımız arasına katılması, bahsi geçen sistem çözümleri için büyük bir güç artışına olanak tanıyor."

MediaCast, bölgede üretilen endüstri standardı switcher’lar için AV endüstrisinde artan ihtiyacı karşılamayı amaçlamaktadır.

MediaCast, önümüzdeki günlerde çeşitli etkinlikler ve gösterilerle bölgedeki iş-ortaklarını ve kullanıcılarını Netgear ile birlikte IP tabanlı iş akışlarını güçlendirmek için bilgilendirmeyi planlıyor.